Infodag // zaterdag 3 september 2016

infodagen

Bij een infodag staan er enkele docenten ter beschikking om je wegwijs te maken in onze opleiding Professionele Bachelor Elektronica-ICT. Als je de tijd hebt, kom zeker af op deze datum:

Kom jezelf overtuigen op zaterdag 3 september 2016 van 9u30 tot 13u!

» Inschrijven voor de infodag
 

ICT studeren in Gent?

Dat kan! Op de Technologiecampus van de Odisee hogeschool in Gent kun je terecht voor een gespecialiseerde en actuele opleiding Professionele Bachelor ICT. Zijn computers, netwerken, websites en mobiele toepassingen jouw ding? Ontdek op deze site waarom deze opleiding voor jou de beste keuze is.

Doorgedreven ICT-opleiding

De officiële benaming mag dan wel voluit Professionele Bachelor Elektronica-ICT optie ICT zijn — die naam is landelijk vastgelegd — maar vergis je niet: dit is géén opleiding elektronica. Bij ons kies je vanaf je eerste dag voor ICT!

Een jong docententeam mét ervaring

Dat we een jong docententeam zijn — de gemiddelde leeftijd is amper 32 jaar — betekent niet dat we nog groen achter de oren zijn. Dankzij contacten met stagebedrijven, conferenties, certificaten, onderzoek, internationale projecten en andere initiatieven behouden we een stevige voet in de beroepspraktijk.

ontmoet het docententeam
bekijk de internationale projecten
bekijk onze partners

Als student sta je niet alleen

Als student sta je niet alleen: contacten met medestudenten, docenten en de hogeschool zijn belangrijk. Er is de BOOT.ini kennismakingsdriedaagse; het ICT-Blue forum waar docenten, studenten en oud-studenten actief zijn; de MEGA studentenclub enz...
Daarnaast word je intensief begeleid tijdens je studie: er is de instapcursus wiskunde, je persoonlijke mentor, de onafhankelijke ombudsvrouw, de trajectbegeleider...

verken het sociale leven
lees het verslag van boot.ini 2014
lees meer over begeleiding

Internationaal

Het Internet kent geen grenzen, en als opleiding kijken we dan ook verder dan Vlaanderen, België, en zelfs verder dan Europa. Via allerlei projecten en uitwisselingsprogramma's hebben wij en onze studenten regelmatige contacten met veel Europese landen en daarbuiten, tot in Togo en Hawaii.

lees meer over internationalisering

Is het iets voor mij...?

Als toekomstig student is het normaal dat je met vragen zit. Heb ik de juiste vooropleiding? Is de wiskunde niet te moeilijk? Is er ruimte voor mijn eigen interesses? Wat zijn de slaagcijfers? Wat zijn de beroepskansen? Tot wanneer kan ik inschrijven? Kan ik vrijstellingen krijgen? Kan ik mijn studie spreiden? Kom langs op een opendeurdag of neem rechtstreeks contact op; dan zoeken we de oplossing die het beste bij jou past.

bekijk praktische informatie
neem contact op

back to top

Deurmat